Diputaci髇 CS: La Piscina Provincial obri de nou el 15 de juny amb el control de l'aforament a trav閟 del m騜il


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195671_121389/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195671_121389/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195671_121389/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 04-06-2020
La Piscina Provincial obri de nou el 15 de juny amb el control de l'aforament a trav閟 del m騜il

Les instal穕acions de la Piscina Provincial obriran de nou les seues portes el dilluns 15 de juny. Aix ho ha avan鏰t la diputada d'Esports, Tania Ba駉s, qui ha puntualitzat que queda a expenses del pas de les comarques de Castell a la fase 3. No obstant aix, des de la direcci del centre i l'鄏ea d'Esports s'est treballant a destall perqu tot estiga preparat per al 'dia 1 de la nova normalitat' en aquest important complex esportiu de la Diputaci de Castell.

Ba駉s ha explicat que s'estan enllestint els protocols d'actuaci perqu tots els usuaris -1.600 a data de febrer de 2020- i el personal de la Piscina tinguen garantida la seua seguretat i salut. Aix inclou, segons ha anunciat la titular d'Esports, la posada en breu en marxa d'una aplicaci m騜il per a la reserva d'espais, "amb el que disposarem d'una eina senzilla i ordenada de poder controlar que es compleix l'aforament m鄕im perm閟 per a aquest tipus de llocs". Aix mateix, tamb es prendr la temperatura a totes les persones que accedisquen a la piscina i s'instal穕aran mampares de separaci i punts d'higiene de mans al llarg de tot el complex.

"Estem obstinats a oferir la millor experi鑞cia d'usuari a les persones que confien en les nostres instal穕acions". Per aix, ha explicat que es mantindran tant l'horari d'obertura com totes les activitats programades abans del tancament per la pand鑝ia.

D'altra banda, s'informar per distintes vies de comunicaci de com s'han d'utilitzar els serveis, posant especialment l'accent en les mesures que cada persona ha de prendre per a evitar nous contagis, com l'鷖 de guants i mascareta en diferents est鄋cies o l'obligatorietat de mantindre sempre els dos metres de dist鄋cia social. Aquestes s'ampliaran amb la neteja i desinfecci constant de totes les depend鑞cies.

REFORMES XICOTETES, PER IMPORTANTS

Durant els mesos de parada, des de la direcci de la Piscina Provincial s'ha treballat per a donar soluci a xicotetes defici鑞cies que s'han detectats en els 鷏tims mesos en diferents punts del recinte, des d'equipaments del gimn鄐 fins a taulells dels vestuaris. "En el detall tamb est la import鄋cia, per aix podem dir que el dia 15 la piscina estar al 100% per a donar de nou la benvinguda a totes i tots els usuaris", ha finalitzat Ba駉s.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana