Diputación CS: Els alcaldes lamenten la deslleialtat del PSOE en publicitar ajudes sense estar convocades les bases


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195897_121572/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 02-07-2020
Els alcaldes lamenten la deslleialtat del PSOE en publicitar ajudes sense estar convocades les bases

Les bases no estan convocades. No se sap quina quantitat li tocarà a cada localitat, no se sap com funcionaran, ni els criteris, però el PSOE ha tornat a confondre, una vegada més la Diputació amb la seu del seu partit polític. Així ho ha denunciat hui la diputada provincial, Maria Ángeles Pallarés, qui ha recollit la denúncia dels alcaldes del PP els qui estan molestos "per la constant actitud deslleial amb els alcaldes i per l'ús partidista de la Diputació".

La responsable popular assenyala que "el PSOE s'ha dedicat a vendre unes presumptes ajudes als municipis pel Covi-19 però ni tan sols estan convocades les bases" pel que "és com menys curiós que les agrupacions socialistes dels municipis sàpien ja la quantitat que tocarà a cada localitat mentre els alcaldes no tenen ni idea".

Pallarés considera que "la Diputació està de manera constant actuant amb una greu deslleialtat cap als alcaldes d'aquesta província" pel que ha demanat que "no confonguen més el que és l'administració de tots els ajuntaments amb la seu d'un partit polític".

La responsable del PP recorda que "els alcaldes, siguen del color que siguen, tenen dret a un mínim de lleialtat i al fet que si hi ha una ajuda els ajuntaments les puguen tramitar amb totes les dades damunt de la taula".

Cal recordar que des de l'inici de la pandèmia, des del mateix 16 de març, el PP ha estat presentant propostes i mesures per a lluitar contra els efectes del Covi-19 a la província enfront de la desaparició de l'equip de govern els qui fins més d'un mes després no van prendre cap mesura.

De fet, han sigut les propostes del PP les que han obligat l'equip de govern a posar-se a treballar pels 135 municipis de la província. "Ara mancada, i confiem en això, que tots els anuncis siguen realitat ràpid".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana