Diputaci髇 CS: La Diputaci beca 39 joves amb allotjament gratu飔 a la resid鑞cia de Penyeta Roja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196024_121683/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 26-07-2020
La Diputaci beca 39 joves amb allotjament gratu飔 a la resid鑞cia de Penyeta Roja

La Diputaci de Castell ha becat 39 joves estudiants de la prov韓cia amb la concessi de places d'est鄋cia a la resid鑞cia de Penyeta Roja. Aix ho recull l'acord de la Junta de Govern que ha donat llum verd a la resoluci definitiva de les ajudes, destinades a persones sense cap vinculaci amb el centre esportiu amb edats compreses entre els 13 i els 30 anys. El per韔de de gaudi de la beca ser d'un curs acad鑝ic i se'ls cobrir el servei d'allotjament i manutenci en r鑗im de pensi completa.

De les 39 persones receptores, 30 corresponen a la l韓ia d'estudiantat d'alt rendiment esportiu, les quals responen, segons ha declarat la vicepresidenta Patricia Puerta, "a la necessitat de contribuir al seu desenvolupament com a esportistes dotant-los de les millors instal穕acions sense ser alumnes del centre". Pel que fa a la segona de les l韓ies, la tamb diputada de Benestar Social ha informat que s髇 nou els i les alumnes que s'han beneficiat de la renovaci de les bases de la convocat騬ia, que des d'enguany han obert les portes a estudiants sense cap vinculaci amb l'esport.

La vicepresidenta ha recalcat que "som conscients de les dificultats amb les que moltes fam韑ies es troben a l'hora de trobar allotjament per als seus fills i filles quan han de baixar a estudiar a Castell, per aix vam posar sobre la taula l'opci d'obrir la resid鑞cia de Penyeta Roja i ampliar les beques d'est鄋cia a l'alumnat amb menys recursos de fora de la capital per a donar-los una soluci residencial". A m閟 a m閟, ha assegurat, "amb aquesta nova l韓ia hem volgut evitar que tot el nucli familiar s'haja de traslladar a la costa, evitant aix tamb minve de poblaci a l'interior provincial".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana