Diputaci髇 CS: La Fundaci de l'Hospital Provincial de Castell renova la seua imatge corporativa i posa en valor la seua labor investigadora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196304_121939/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 22-09-2020
La Fundaci de l'Hospital Provincial de Castell renova la seua imatge corporativa i posa en valor la seua labor investigadora

Posar en valor la labor investigadora, potenciar la seua difusi entre la societat i constituir una imatge de marca s騦ida que reforce el seu perfil com a centre de refer鑞cia cl韓ic, docent i cient韋ic 閟 el repte que es marca l'Estrat鑗ia de comunicaci i nova identitat visual corporativa de la Fundaci de l'Hospital Provincial de Castell. Un document transversal que ha aprovat aquest dilluns la comissi permanent de la instituci i que fixar les l韓ies d'acci per a definir una pol韙ica de comunicaci a futur.

La Diputaci castellonenca ha sigut la seu de la trobada, en la qual han participat el president de la instituci i tamb de la Fundaci, Jos Mart; el vicepresident de l'organisme, Luis Batalla; la ger鑞cia de la Fundaci de l'Hospital Provincial, integrada pel director general, Carlos Ferrer, i l'administradora general, Mar韆 Jos Madrid, a m閟 de Joaqu韓 Sanchis, director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castell i secretari de la Fundaci.

Jos Mart ha lloat aquesta aposta per potenciar els canals informatius i de difusi de la Fundaci i ha destacat que la pol韙ica de comunicaci "ha de formar part fonamental en la gesti de la instituci, per a donar a con閕xer el treball que es realitza i situar-la en el lloc que mereix, dins i fora de la prov韓cia".

L'Estrat鑗ia, gestada per l'empresa local Idearideas, contempla el redisseny de la identitat corporativa de la Fundaci, aix com el de la seua p鄃ina web -per a convertir-la en fil de comunicaci directe amb l'equip de professionals que integren l'organisme, ciutadania i pacients- i l'impuls de les xarxes socials. Tamb preveu la creaci d'un gabinet de premsa que posicione a la Fundaci com a font informativa de refer鑞cia en el sector de la investigaci i la reformulaci de la seua imatge de marca: una carta de presentaci renovada i atractiva que transmeta futur, tecnologia, obstinaci i vocaci.

El director general de la Fundaci de l'Hospital Provincial de Castell, Carlos Ferrer, ha ressaltat per la seua part que l'Estrat鑗ia de comunicaci i nova identitat visual corporativa arriba "en un moment clau" per a l'organisme, com 閟 el del proc閟 de constituci del futur Institut d'Investigaci Sanit鄏ia (IIS) de Castell. Precisament la reuni d'aquest dilluns ha donat compte tamb a la comissi permanent dels primers passos per a comen鏰r a donar forma "a aquesta instituci pionera a la prov韓cia que la situar a l'avantguarda de la investigaci biom鑔ica i la innovaci i que ser a m閟 un motor de coneixement i un revulsiu per a l'ocupaci", ha recordat Ferrer.

Durant la reuni s'ha informat la comissi permanent de l'agenda de contactes prevista en les pr騲imes setmanes per a avan鏰r en la creaci del IIS, com s髇 les trobades que preveuen dur-se a terme des de la Fundaci amb la Universitat Jaume I de Castell i la Conselleria de Sanitat Universal i *alut P鷅lica.

Jos Mart, com a president de la Fundaci, ha felicitat l'equip gestor de la Fundaci per la seua implicaci per a aconseguir la instauraci a Castell d'un institut d'investigaci que pose la nostra prov韓cia en l'epicentre de la investigaci oncol騡ica i biom鑔ica al Mediterrani". Sobre aquest tema, ha fet inc韘 en "el fort comprom韘 de la Diputaci amb aquest tren que es disposa a fer parada ac" i ha recordat que aquest 2020 "destinarem una inversi en investigaci pr騲ima als 160.000 euros". Aix mateix, el president ha avalat el desplegament de la nova estrat鑗ia de comunicaci "que sens dubte servir per a donar a con閕xer la incre颾le labor que des de la Fundaci de l'Hospital Provincial s'impulsa per a contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la societat castellonenca".

La Fundaci de l'Hospital Provincial de Castell 閟 un organisme sense 鄋im de lucre que impulsa i fomenta des de la seua creaci en 2004 l'activitat investigadora del Consorci Hospitalari Provincial de Castell. Vela per dotar a Castell dels m閟 innovadors tractaments oncol騡ics, oftalmol騡ics i de salut mental, contribuint aix a elevar la qualitat de l'assist鑞cia sanit鄏ia que percep la ciutadania de la prov韓cia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana