Diputación CS: El PP reivindica una Diputació útil per a evitar que la província s'afone


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196406_122030/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 10-10-2020
El PP reivindica una Diputació útil per a evitar que la província s'afone

El Grup Popular en la Diputació Provincial de Castelló ha reclamat una “Diputació útil per a la província” després de l'anunci fet pel PSOE de disparar el sostre de despesa al 54%. La mesura, “que és un salvavides a la desesperada”, pot traduir-se en el primer semestre del pròxim exercici en una situació dramàtica per a milers de famílies. “No podem permetre que aquest escenari es produïsca si tenim els fons suficients com per a injectar liquiditat als qui creguen ocupació: els autònoms”.
Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació, ha fet una crida al “sentit comú i el seny” per a no abandonar “als pilars de la nostra economia”. “Són les pimes, les empreses, els comerços, les micropimes... els motors de l'economia. Són ells els que amb els seus negocis empren a les famílies i garanteixen el futur d'aquesta província. Abandonar-los en un moment tan crític com aquest és deixar a la seua sort a Castelló”.
Per aquest motiu, “quan encara estem en l'avantsala d'una crisi que els analistes econòmics reconeixen que serà d'una gravetat extrema, hem de preparar-nos per a afrontar amb èxit aquesta situació”. “Si no ho fem, correm el risc d'accelerar una problemàtica que pot disparar les llistes de l'atur i provocar cues en Serveis Socials perquè les nostres famílies lluiten per a poder alimentar als seus fills”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana