Diputaci髇 CS: La Diputaci de Castell subvenciona amb 22.500 euros a la Mancomunitat de la Taula del S閚ia per a posar en valor les oliveres mil穕en鄏ies de la zona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196445_122062/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 13-10-2020
La Diputaci de Castell subvenciona amb 22.500 euros a la Mancomunitat de la Taula del S閚ia per a posar en valor les oliveres mil穕en鄏ies de la zona

El president de la Diputaci, Jos Mart, ha informat que la instituci subvencionar amb 22.500 euros a la Mancomunitat Taula del S閚ia per a la realitzaci en 2020 d'activitats de promoci i divulgaci amb repercussi provincial de les oliveres mil穕en鄏ies de la zona, entre les quals cal destacar la inauguraci d'鄏ees i itineraris, la celebraci del dia mundial de l'olivera i la realitzaci del des congr閟 d'oliveres mil穕en鄏ies.

Segons ha explicat el president, "del que es tracta 閟 de posar en valor i protegir aquestes joies que tenim a la prov韓cia de Castell, que s髇 les oliveres mil穕en鄏ies, amb la col穕ocaci d'una adequada senyal韘tica perqu els visitants puguen gaudir d'una experi鑞cia inoblidable".

A m閟, "la subvenci contribueix a refor鏰r la vocaci cicloturista de la prov韓cia mitjan鏰nt la realitzaci de tres rutes diferents que recorren el paisatge i ofereixen la possibilitat de contemplar de prop aquests arbres de formes espectaculars i degustar el seu fruit". El recorregut es pot efectuar a peu o amb bicicleta.

El conveni de col穕aboraci entre la Diputaci i la Taula del S閚ia tamb contempla la celebraci en diferents municipis del dia mundial de l'olivera, el 21 de novembre, que inclou visites guiades i tastos d'oli.

Jos Mart ha finalitzat dient que "tots els nostres passos respon a una mateixa filosofia: posar en valor el nostre ric interior per a explotar les seues potencialitats tur韘tiques i ajudar a generar activitat econ騧ica i fixar poblaci al territori".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana