Diputaci髇 CS: Jos Mart trasllada al Grup Popular la seua oferta de consensuar els pressupostos de la Diputaci de 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196463_122078/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 20-10-2020
Jos Mart trasllada al Grup Popular la seua oferta de consensuar els pressupostos de la Diputaci de 2021

El president de la Diputaci, Jos Mart, s'ha reunit amb el portaveu del Partit Popular, Vicent Sales, continuant la ronda de contactes amb els grups pol韙ics representats en la instituci, de cara a l'elaboraci dels pressupostos de 2021, que estaran marcats per la necessitat de donar respostes enfront de la pand鑝ia. Una trobada que tamb ha comptat amb la participaci del portaveu del Grup Socialista, Santi P閞ez, en la qual les parts han coincidit en la defensa del municipalisme i en la necessitat d'incrementar els fons que reben els ajuntaments i prestar-los l'ajuda necess鄏ia per a accedir a els fons de la Uni Europea per a fer front a la crisi de la Covid-19.

Ha sigut una primera presa de contacte, en un ambient de m鄕ima cordialitat, en la qual encara no ha sigut possible posar xifres damunt de la taula perqu l'equip de govern est pendent de rebre la comunicaci oficial del Govern d'Espanya que especifique les normes per les quals es regiran les administracions en 2021 per a l'elaboraci dels seus comptes p鷅lics. No obstant aix, el president ha tornat a reiterar la seua oferta de consensuar els pressupostos.

Jos Mart ha convidat al representant del Grup Popular a portar les seues propostes a la pr騲ima trobada, que es produir quan ja es conega la capacitat pressupost鄏ia amb la qual comptar la Diputaci. A m閟, ha mostrat la disposici de l'equip de govern a estudiar la viabilitat de les mateixes i la seua possible inclusi en el document definitiu de pressupostos de 2021.

El president ha destacat finalment la seua intenci que els comptes del pr騲im any "vagen en la l韓ia marcada pel Pla Reactiva Castell que aprovem en el ple del passat mes de juliol amb el vot afirmatiu de tots els grups".

La reuni de Jos Mart i Santi P閞ez amb Vicent Sales, forma part de la ronda de contactes iniciada dijous passat amb la trobada celebrada amb la portaveu de Ciutadans, Cristina Fern醤dez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana