Diputaci髇 CS: Diputaci adapta la seua estrat鑗ia de formaci per a l'ocupaci i l'emprenedoria a la nova normalitat


 
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 09-01-2021
 

La Diputaci de Castell mant obert fins dilluns 11 de gener el termini de sol穕icitud d'accions formatives corresponents al primer semestre de 2021 del Pla Provincial per al Foment de l'Ocupaci, l'Emprenedoria i la Promoci Econ騧ica 2020-2021 per a les 132 entitats locals adherides. Com a novetat d'enguany i amb l'objectiu de fer arribar les oportunitats de formaci professionalitzant a tota la poblaci, l'鄏ea de Promoci Econ騧ica, Ocupaci i Internacionalitzaci ha generat un segon per韔de extraordinari d'adhesions per a qu tots els ajuntaments i mancomunitats puguen oferir aquest servei.

Per al diputat Pau Ferrando, 玪a situaci econ騧ica i social que estem vivint a conseqncia de la Covid-19 reclama que les entitats locals continuem prestant serveis i atenent les necessitats en mat鑢ia de formaci i ocupaci蠡 i destaca que 玡nguany hem realitzat un esfor important per ajustar el programa a la nova normalitat. Per aix, 玸'han redu飔 aforaments, s'han adaptat les instal穕acions on es desenvolupaven les sessions i s'ha apostat pel model online per reduir el temps de conviv鑞cia a les aules.

La gran part d'aquestes actuacions estan destinades a persones desocupades, amb un total de 118 convocat騬ies. Tamb s'atenen les necessitats d'emprenedores i emprenedors, amb 37 actuacions, a les quals se sumen 42 convocat騬ies destinades a empreses i personal treballador.

Calendari formatiu Centres CEDES
Les actuacions formatives de l'Estrat鑗ia Provincial s'iniciaran en els Centres CEDES a la fi del mes de gener de 2021 i al llarg de tot l'any s'oferiran cursos en tres modalitats diferents: en l韓ia, semipresencial i presencial. Entre els m騞uls que m閟 inter閟 han generat aquesta nova temporada es troben 'Formaci en cures a persones dependents', 'Monitor de menjador escolar - Covid 19' o 'Facturaci i gesti comptable de la pime'.

El calendari complet es pot consultar en l'Agenda Provincial del web de la Diputaci de Castell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana