Diputaci髇 CS: El PPCS den鷑cia la desaparici de les ajudes per a instal穕ar caixers a l'interior de Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197727_123125/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 03-04-2021
El PPCS den鷑cia la desaparici de les ajudes per a instal穕ar caixers a l'interior de Castell

El Partit Popular de Castell ha lamentat hui la desaparici de les ajudes per a instal穕ar caixers, despr閟 de diversos anys de promeses incomplides per part del PSOE. Tal com ha denunciat hui el diputat provincial del Partit Popular, Antonio Cases, 揹es de 2018, la Generalitat Valenciana est realitzant anuncis per a instal穕ar caixers en els municipis de l'interior, per, quasi tres anys despr閟 del primer anunci, encara no han posat en marxa ni les bases ni cap acci concreta per a s'instal穕e algun caixer.
Cases recorda que tant en la partida de 2019, com en la de 2020, la inversi per a instal穕ar caixers a l'interior ha sigut de zero euros, el mateix que la partida destinada a ajudar a municipis amb problemes financers. Una 搈ala not韈ia ja que 搇a despoblaci no se soluciona amb fotos i anuncis que despr閟 s'incompleixen de manera sistem鄑ica.
El diputat provincial ha recordat que justament l'鑨ode d'entitats banc鄏ies de l'interior 閟 un problema 搎ue fa temps que s'est agreujant i que complica la superviv鑞cia dels xicotets municipis 搃 sobretot 閟 un problema per a frenar la despoblaci髷. La supressi d'aquestes dues l韓ies que formen part de l'anomenada Ag鑞cia contra la Despoblaci, aix com les diferents retallades aplicades de fins a 6,08 milions d'euros evidencia que 揳questa ag鑞cia 閟 un altre quiosquet per a col穕ocar a socialistes.
Antonio Cases ha explicat, com a alcalde d'un xicotet municipi de l'interior, que 撻s necessari que es prenguen mesures reals i el fet que existisca un caixer 閟 una eina efica perqu es puga mantindre la poblaci髷.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana