Diputación CS: El PP demana al PSOE que no es vaja de vacances perquè Castelló necessita treballar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197772_123168/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 09-04-2021
El PP demana al PSOE que no es vaja de vacances perquè Castelló necessita treballar

“El PSOE no pot anar-se de vacances perquè Castelló necessita treballar”. Així ho ha manifestat el portaveu del PP en Diputació, Vicent Sales, qui ha fet una crida a la Diputació lenta de PSOE i Compromís “perquè aquests dies de Setmana Santa i Pasqua, en lloc de fer la maleta per a anar-se de vacances, facen l'esforç de treballar per la província”.
En Castelló, l'afiliació a la Seguretat Social ha caigut en 1.426 famílies el mes de març i hui són 2.327 castellonencs més els que estan en atur. El diputat provincial i portaveu del Grup Popular en la Diputació, Vicent Sales, adverteix que davant unes dades “alarmants” als quals calen sumar els 7.800 castellonencs en atur, “és necessari garantir que en aquests dies festius el motor de la província no es per a perquè qui governa es va de vacances”.
És “absolutament necessari que aquest territori d'oportunitats explote totes les seues fortaleses, que no s'adorma sobre els llorers ni tancament per festiu, perquè dia que passa sense que hi haja esforç ni compromís per aquesta terra, és un dia en blanc per a moltes famílies”, considera Sales.
En aquests moments, ha assenyalat Sales, “hi ha subvencions que segueixen sense injectar-se a municipis que les esperen des de l'any passat, el període mitjà de pagament de les factures es retarda en lloc d'acurtar-se, en caixa tenim més de 50 milions d'euros i hi ha convocatòries bàsiques per a reactivar l'economia que segueixen sense publicar-se”. I aquest escenari, considera Sales, “senzillament és imperdonable”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana