Diputaci髇 CS: La Diputaci busca fins al 14 de juny els millors projectes de renovaci urbana amb cer鄊ica de Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197798_123190/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197798_123190/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 16-04-2021
La Diputaci busca fins al 14 de juny els millors projectes de renovaci urbana amb cer鄊ica de Castell

La Diputaci de Castell ha activat hui tota la maquin鄏ia del Concurs de Regeneraci Urbana (CRU IV) amb l'obertura del per韔de de presentaci de projectes de rehabilitaci urbana amb cer鄊ica castellonenca. El diputat de Promoci Cer鄊ica, Ximo Huguet, aix ho ha fet saber a tots els equips d'arquitectura que, aquest mat, han participat en la jornada de presentaci de la quarta edici del certamen. La data m鄕ima per a l'entrega dels dossiers finalitza el dimecres 14 de juny i s'haur de tramitar a trav閟 de la seu electr騨ica.

Huguet ha informat els assistents que 玠es de ja mateix poden consultar al web de la Diputaci la selecci dels 38 espais municipals que aspiren 玜 rejovenir-se amb les bondats de la cer鄊ica aplicada en l'鄊bit urb嗷. En el mateix lloc web es troba dipositada tota la documentaci t鑓nica necess鄏ia 玴erqu els equips de treball comencen a fer volar la seua imaginaci i projecten actuacions ambicioses que, a banda de millorar est鑤icament l'entorn i la seua usabilitat, servisquen per a promocionar la cer鄊ica urbana fora de casa nostra.

El responsable de l'鄏ea de Promoci Cer鄊ica anticipa 玼n r鑓ord de participaci蠡 en aquesta edici auspiciat per l'important augment de localitzacions presentades pels ajuntaments de la prov韓cia. 玀ai hav韊m rebut tantes propostes municipals ni hav韊m at閟 tantes telefonades de grups interessats en participar-hi.

El jurat dels premis dictar el veredicte a finals del mes de juny amb la designaci dels dos projectes guanyadors, la construcci dels quals ser assumida per la pr騪ia Diputaci a c鄏rec del pressupost de 2022. L'assignaci es mantindr en 400.000 euros a dividir entre ambdues iniciatives.

Per la seua part, l'acte d'entrega dels reconeixements se celebrar a principis de juliol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana