Diputación CS: El PP exigeix a la Diputació que agilite les ajudes socials en plena pandèmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197799_123191/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 16-04-2021
El PP exigeix a la Diputació que agilite les ajudes socials en plena pandèmia

El Grup Popular en la Diputació Provincial de Castelló ha reclamat a la Diputació lenta que presideix el PSOE amb el suport de Compromís la convocatòria de les ajudes socials “que en en plena pandèmia haurien d'estar ja adjudicades”.
L'any passat “es van modificar les bases que fins hui havien funcionat amb absoluta diligència per a retardar a maig la convocatòria dels fons. Enguany esperàvem que aqueix retard no es repetira. No obstant això, veiem com en el pitjor moment sanitari, social i econòmic de la nostra província no s'ha treballat ni agilitat la convocatòria d'unes bases que si es van modificar l'any passat aquest exercici havien d'haver-se publicat fa mesos”.
En plena segona quinzena del mes d'abril, “no hi ha terminis malgrat que hem preguntat de manera reiterada per aquesta convocatòria”. I aquesta circumstància, explica Nieves Martínez, “es tradueix en tensions per als municipis que menys recursos tenen a la nostra província, i són molts”.
El taxi rural, serveis d'assistència social, programes educatius... “segueixen pendents d'una convocatòria que obliga els ajuntaments a assumir les despeses derivades d'aquestes prestacions a fi de que no es negue als veïns un recurs que en aquests moments Diputació segueix sense finançar”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana