Diputación CS: Penyeta Roja cerca fins al 4 de maig a joves per a formar-los en l'elit de l'esport provincial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197832_123222/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 22-04-2021
Penyeta Roja cerca fins al 4 de maig a joves per a formar-los en l'elit de l'esport provincial

El Centre d'Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja ha obert aquest mes el període de preinscripció per al curs acadèmic 2021-22. Com en altres convocatòries, aquest procés comptarà amb dues fases: la primera d'elles serà purament administrativa, amb la tramitació telemàtica de les candidatures, mentre que la segona constarà de les proves físiques que determinaran la selecció definitiva.

La vicepresidenta i diputada de Penyeta Roja, Patricia Puerta, ha informat que el termini d'inscripció es mantindrà obert fins al pròxim 4 de maig. Des de l'àrea de Penyeta Roja s'ha habilitat un espai web amb tota la informació relativa al procés de prematriculació i l'accés al formulari en línia.

Patricia Puerta ha assenyalat que, una vegada finalitzada la primera fase, totes les persones candidates que complisquen amb els requisits establits rebran una comunicació amb la data, hora i indicacions per a la realització de les proves selectives. Les disciplines que s'avaluaran estaran vinculades a l'atletisme, l'especialitat del centre.

Puerta ha animat a la joventut amb inquietuds esportives, així com a les seues famílies, al fet que facen el pas i confien en l'experiència i bona faena de Penyeta Roja, "un dels centres de tecnificació esportiva més prestigiosos d'Espanya i bressol dels millors esportistes de la nostra terra", ha incidit la vicepresidenta.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana