Diputaci髇 CS: La Diputaci i Apesocas cooperen en la implantaci de la llengua de signes en l'agenda institucional provincial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197879_123265/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 05-05-2021
La Diputaci i Apesocas cooperen en la implantaci de la llengua de signes en l'agenda institucional provincial

El president de la Diputaci de Castell, Jos Mart, ha certificat amb la seua signatura l'aprovaci definitiva del conveni de col穕aboraci amb Apesocas (Associaci de Persones Sordes), que recull com a novetat la introducci de la interpretaci simult鄋ia en llengua de signes en celebracions de car郼ter oficial de la instituci.

L'aportaci provincial s'ha concretat en 25.000 euros i inclou, a banda del servei d'interpretaci, la subvenci de part de les despeses de contractaci d'una treballadora social, una persona int鑢pret en llengua de signes i una guia ILS per a persones sordcegues.

Despr閟 de la r鷅rica, Mart ha accentuat el paper integrador de la 'Nova Diputaci', que amb aquest xicotet per important gest 玣ar m閟 pr騲ima la corporaci provincial a les 400 persones sordes de la prov韓cia. 獶es d'ara podran accedir a tota la informaci que es genera en aquesta casa sense cap barrera comunicativa, ha indicat.

L'ESTRENA DEL SERVEI, EL 16 DE MAIG
Com ja es va anunciar pr鑦iament, l'estrena d'aquesta prestaci comunicativa es far coincidir amb la cerim騨ia d'entrega de les distincions del Dia de la Prov韓cia, que es desenvolupar el pr騲im diumenge 16 de maig. En una segona fase s'ampliar la interpretaci a les sessions plen鄏ies ordin鄏ies i extraordin鄏ies.

En el moment de la signatura han estat presents la vicepresidenta de la Diputaci, Patricia Puerta, i Roberto Garrido en representaci de l'entitat benefici鄏ia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana