Diputaci髇 CS: El PP exigeix frenar el desmantellament del *CICU previst pel PSOE a Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197944_123326/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 14-05-2021
El PP exigeix frenar el desmantellament del *CICU previst pel PSOE a Castell

El Grup Popular en la Diputaci Provincial de Castell defensar aquest dimarts en ple la continu飔at del *CICU (Centre d'Informaci i Coordinaci d'Urg鑞cies) a la prov韓cia de Castell enfront del desmantellament ordit pel PSOE. La iniciativa que el PP ha registrat en forma de moci i que defensar la diputada provincial Nieves Mart韓ez posa en valor "l'excel穕鑞cia d'un servei la desaparici del qual provocaria un minvament en la qualitat de l'atenci sanit鄏ia d'urg鑞cies i emerg鑞cies que els ciutadans de la nostra prov韓cia no mereixen".

Des del Partit Popular, ha assenyalat la diputada del PP, "considerem intolerable aquest atac letal a la sanitat amb el qual l'esquerra no sols castiga un recurs b鄐ic sin que, a m閟, provoca l'amortitzaci de places, la p鑢dua d'ocupacions i retallada en la riquesa de la nostra prov韓cia".

Un menyspreu m閟 a Castell, en opini de la diputada, "que no estem disposats a permetre". Per aquest motiu, el PP eleva a ple una moci aquest dimarts 18 de maig en el qual reclama la conservaci d'aquesta plataforma d'emerg鑞cies a la prov韓cia "perqu la p鑢dua del coneixement que tenen els professionals del territori i de l'excel穕鑞cia del seu treball repercutiria negativament sobre les fam韑ies de la nostra prov韓cia".

En aquest sentit, ha assenyalat Mart韓ez, "confiem que la resta de grups pol韙ics s'adherisquen a aquesta iniciativa que, una vegada m閟, lluita per frenar les retallades socialistes i garantir els recursos que el PP va assegurar a la prov韓cia. Ja hem vist com el PSOE ha atacat la sanitat, desmantellant l'excel穕鑞cia del nostre Hospital Provincial de Castell, atacant als seus professionals i provocant que els hospitals de la prov韓cia siguen l韉ers en llistes d'espera. No volem que continuen privant a la poblaci dels recursos sanitaris vitals i b鄐ics que amb el PP estaven garantits". Per tot aix, "continuarem al鏰nt la veu per les fam韑ies d'aquesta prov韓cia, pel futur de Castell i el benestar dels seus ciutadans, aquells als quals el PSOE priva de recursos b鄐ics i intenta silenciar a for鏰 d'ignorar-los".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana