Diputaci髇 CS: Jos Mart: 'La Diputaci de Castell no es quedar quieta i far l'esfor necessari per a reconstruir la prov韓cia'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197959_123338/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 16-05-2021
Jos Mart: 'La Diputaci de Castell no es quedar quieta i far l'esfor necessari per a reconstruir la prov韓cia'

El president de la Diputaci de Castell, Jos Mart, ha llan鏰t hui el missatge que la instituci provincial "ja est mirant al dem i no ens quedarem quiets, ni passius, perqu farem, reconstruirem, reactivarem Castell, la prov韓cia de Castell ja que com a societat i com a poble no ens podem permetre romandre quiets i de bra鏾s plegats; seria un greu error".

Mart es refereix aix al que representa la figura simb騦ica de 'l'arquer de la Valltorta' que envolta l'acte del Dia de la Prov韓cia que se celebrar dem diumenge en el Paranimf de l'UJI, "una arquer que no est quiet ni de bra鏾s plegats, sin en moviment".

El president afig que "amb aqueixos bra鏾s oberts de 'l'arquer', que sostenen la fletxa i l'arc, est representada l'activitat, l'esfor i el treball de moltes persones; est la faena del personal de la Diputaci, que va ser pionera i exemple nacional a l'hora d'adoptar mesures de suport als ajuntaments enfront de la pand鑝ia; estan els nostres bombers, desinfectant poble rere poble, i els operaris del Parc M騜il, repartint m鄐cares i material de protecci, i Protecci Civil, repartint medicaments de l'Hospital Provincial". A partir d'aquest exemple, conclou, "continuarem treballant per a guanyar el futur".

S髇 declaracions efectuades la jornada pr鑦ia a l'acte solemne que se celebrar en el Paranimf de l'UJI, al qual han confirmat assist鑞cia, entre altres autoritats, el conseller d'Hisenda, Vicent Soler; l'alcaldessa de Castell, Amparo Marco; l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch; la delegada territorial del Consell, Eva Redondo; la subdelegada del Govern, Soledad Ten, i l'ex president de la Diputaci, Javier Moliner. Com no podia ser d'una altra manera, estan convidats tots els alcaldes de la prov韓cia, altres autoritats i diferents representants de la societat civil.

El de dem ser un acte solemne en el qual s'entregar el M鑢it a la Innovaci a l'Institut T鑓nic Cer鄊ic, el M鑢it a l'Esport al Club d'Atletisme Platges de Castell, el M鑢it a les Arts a Manuel Vicent, el M鑢it a la Solidaritat al Banc d'Aliments de Castell i FoodRation4All i l'Alta Distinci al col穕ectiu de Sanitaris per treball desenvolupat en primera l韓ia enfront de la pand鑝ia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana