Diputación CS: El PP exigeix en Diputació que el PSOE reclame els 47 milions que Sánchez deu a Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197960_123339/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 16-05-2021
El PP exigeix en Diputació que el PSOE reclame els 47 milions que Sánchez deu a Castelló

El Grup Popular en la Diputació Provincial de Castelló reclamarà aquest dimarts en ple la devolució dels més de 47 milions d'euros que Pedro Sánchez es nega a abonar a la província. Ho farà a través d'una iniciativa que posa en dubte l'acció política d'un PSOE “que en lloc de defensar els interessos dels ciutadans es dedica a minvar-los a força de negar-los els seus drets”.
El Govern de Pedro Sánchez deu a la província de Castelló prop de 50 milions d'euros en concepte de la devolució de l'IVA corresponent a l'exercici 2017 que, transcorreguts quatre anys, segueix sense abonar. “I en la Generalitat Valenciana tenim a un Ximo Puig que guarda un silenci que a Castelló, la Diputació Provincial replica”.
Així ho ha considerat Vicent Sales, portaveu del Grup Popular en la institució, qui ha posat l'altaveu als 135 municipis de la província per a dir “prou” al càstig amb el qual el PSOE maltracta a la ciutadania. “Aquesta iniciativa pretén dir con veu ben alta que Castelló és valedor dels seus drets i exigeix, per justícia, que se li abonen els més de 47 milions d'euros e el PSOE hui ens continua negant”.
Des del PP, “esperem que aquesta iniciativa siga avalada pels qui hui governen la província, perquè enfront del silenci i la política de servilisme a les sigles que lamentablement està llastrant els interessos dels nostres ciutadans, Castelló mereix un projecte que lluite pel futur i les oportunitats”.
En aquest sentit, Sales exigeix de la Diputació “acció i no passivitat davant l'atropellament dels drets d'aquesta província”. “Presidir aquesta institució va molt més allà d'ocupar una butaca, va d'exigir la protecció de les famílies de Castelló, de lluitar pels seus interessos i de garantir el futur que només amb convicció, esforç i treball s'aconsegueixen”, ha assenyalat Sales.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana