Diputaci髇 CS: Ferrando presenta el Pla de Digitalitzaci de la Diputaci de Castell a empreses, aut騨omes i cooperatives


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197991_123367/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197991_123367/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197991_123367/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197991_123367/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 20-05-2021
Ferrando presenta el Pla de Digitalitzaci de la Diputaci de Castell a empreses, aut騨omes i cooperatives

El diputat de Promoci Econ騧ica, Ocupaci i Internacionalitzaci, Pau Ferrando, ha presentat hui el Pla de Digitalitzaci de la Diputaci de Castell a una vintena de representants d'empreses i cooperatives, aix com a persones aut騨omes amb seu fiscal a la prov韓cia.

Ha sigut a trav閟 d'una reuni en l韓ia en la qual s'han donat a con閕xer les caracter韘tiques d'aquesta convocat騬ia de subvencions destinades a incentivar i promoure la transformaci digital dels negocis de les comarques de Castell mitjan鏰nt la incorporaci de noves tecnologies que contribu飐quen a enfortir la seua competitivitat i productivitat, aix com a augmentar la seua capacitat de comercialitzaci i de modernitzaci d'estrat鑗ies de comunicaci i venda.

Ferrando ha subratllat que aquest pla 閟 玪a resposta r鄍ida i contundent de la Diputaci de Castell a les necessitats de transici digital del nostre teixit empresarial, tal com marquen les directrius europees, especialment arran de la pand鑝ia, que va condicionar l'activitat de moltes entitats.

Igualment, el diputat ha volgut destacar que es tracta d'una acci de 玞onsens pol韙ic en qu s'han tingut en compte totes les veus representades a la instituci supramunicipal, amb el 玞lar objectiu de crear un pla ajustat a les demandes de les afectades, especialment dels xicotets negocis que sostenen l'ocupaci i l'economia a les zones m閟 despoblades.

El Pla de Digitalitzaci compta amb un pressupost de 300.000 euros que es destinaran a dues l韓ies d'acci amb qu els i les sol穕icitants podran cobrir les inversions en despesa corrent o inventariable fins a un m鄕im de 8.000 euros. La baremaci d'adjudicacions tindr especialment en compte a les empreses amb menys nombre de personal i que es localitzen en municipis amb risc de despoblament.

Els interessats a conc髍rer en aquest procediment podran presentar les seues sol穕icituds fins al 14 de juny per via telem鄑ica a trav閟 de la seu electr騨ica de la Diputaci Provincial de Castell, a l'enlla https://dipcas.sedelectronica.es/.

Les bases poden consultar-se ac: https://www.dipcas.es/va/subvencions.html?f=11969
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana