Diputación CS: Virginia Martí posa en valor el potencial turístic del llagostí de Vinaròs


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198097_123455/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-06-2021
Virginia Martí posa en valor el potencial turístic del llagostí de Vinaròs

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha participat hui en l'edició de 2021 del Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs organitzat per l'ajuntament de la localitat per a incentivar la creació de noves tendències culinàries amb aquest producte tradicional i tan representatiu del Baix Maestrat. Un certamen especial que es realitza després que en 2020 no es poguera celebrar a causa de la pandèmia, i que de manera excepcional, només ha comptat amb xefs locals.

Virginia Martí, que ha coincidit en l'esdeveniment amb l'alcalde Guillem Alsina, el regidor Marc Albella, i el director d'Intel·ligència Turísitica de la Generalitat Valenciana, Mario Villar, ha destacat la importància d'aquesta mena d'esdeveniments que "ajuden a posar en valor un producte vinculat a Castelló Ruta de Sabor, que compta amb un innegable atractiu turístic i que, lògicament, té el suport de la Diputació".

La diputada ha mostrat la seua satisfacció per "el talent i l'alt nivell dels plats" elaborats pels consursantes i ha donat l'enhorabona als guanyadors", als quals ha animat a "continuar potenciant el prestigi de la nostra gastronomia".

Els guanyadors d'aquest certamen han sigut:

--Llangostí d'Or i premi de 1.500 euros, Nou Bar.

--Llangostí de plata i premi de 1.000 euros, Hotel Teruel,

--Llangostí de bronze i premi de 500 euros, Nou Parada.

--Llangostí popular, per elecció del públic, dotat amb 750 euros, ha sigut per a la Mar de Bo. El lliurament d'aquest guardó l'ha realitzada la mateixa Virginia Martí.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana