Diputación CS: El PP exigeix que Diputació sufrague la despesa que el Consell imposa als ajuntaments pels auxiliars Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198118_123473/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 10-06-2021
El PP exigeix que Diputació sufrague la despesa que el Consell imposa als ajuntaments pels auxiliars Covid-19

El Partit Popular en la Diputació sol·licitarà al Govern del PSOE i Compromís que sufrague les despeses extres que Ximo Puig ha imposat als ajuntaments per a posar en marxa el seu programa d'auxiliars Covid-19 a les platges. El pla Estiu Segur que el Consell ha llançat enguany “imposa als ajuntaments una càrrega burocràtica i uns costos econòmics que l'any passat no existien perquè estaven 100% tramitats i finançats per la Generalitat Valenciana”.
El malestar generat entre els municipis de costa per a fer front a aquesta despesa no prevista exigeix “una acció immediata per part de la Diputació. Perquè Ximo Puig no pot penjar-se medalles amb programes que ell anuncia però paguen uns altres. A més, imposant uns terminis injustificables que demostren l'allunyat que està el Govern del PSOE de la realitat dels ajuntaments. És un càstig immerescut”.
Des del Partit Popular en la Diputació Provincial, Susana Marqués, ha sol·licitat al president de la institució “que es faça càrrec de la situació de molts ajuntaments. És necessari la creació d'un fons que suplemente i assumisca aquestes despeses imposades pel Consell en aquest pla, i que hauran d'assumir els ajuntaments. Des del PP l'exigirem, perquè manca de tota lògica que el Consell obligue ara a desenes de municipis a pagar de la seua butxaca la contractació d'un programa autonòmic que a més ve reglat per criteris establits per la Conselleria de Sanitat i sobre el qual els ajuntaments no tenen cap competència, únicament l'obligació de pagar”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana