Diputación CS: La Diputació adjudica per primera vegada el manteniment de zones verdes i la jardineria de Penyeta Roja a un centre especial d'ocupació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198171_123524/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 15-06-2021
La Diputació adjudica per primera vegada el manteniment de zones verdes i la jardineria de Penyeta Roja a un centre especial d'ocupació

La Diputació de Castelló ha adjudicat a un centre especial d'ocupació de persones amb discapacitat el contracte anual de manteniment de zones verdes i jardineria del complex de Penyeta Roja, per valor de 38.478 euros. És la primera vegada que la institució provincial atorga aquest tipus de contracte, prorrogable per un període de tres anys més.

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat aquest matí les seues instal·lacions per a conéixer de primera mà com s'està fent el treball i interessar-se pel dia a dia de l'activitat. Sobre aquest tema ha assenyalat que ''és primordial que des de la Diputació es promoguen aquestes accions d'ocupació que faciliten la integració laboral de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball''.

Els centres especials d'ocupació són empreses l'objectiu principal de les quals és el de proporcionar als treballadors amb discapacitat la realització d'un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals, per a fomentar la integració laboral i erradicar les barreres del mercat ordinari de treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana