Diputación CS: Patricia Puerta aposta per la consolidació de Castelló com a província de congressos en la inauguració del simpòsium de sexualitat de la UJI


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 16-06-2021
 

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha apostat per la consolidació de la província com a escenari de congressos, tant presencials com telemàtics, en la inauguració del simpòsium internacional sobre sexualitat i diversitat que acull Castelló entre hui i demà a la Universitat Jaume I. En el seu discurs de benvinguda, Puerta ha destacat que la província «té el potencial per a convertir-se en un referent del món del saber» si continua amb la mateixa línia d'organització d'esdeveniments de calat mundial. «L'objectiu és que es conega Castelló pel nostre compromís amb la ciència i la transferència de coneixement».

Patricia Puerta ha felicitat l'equip organitzador d'aquesta segona edició del congrés «per augmentar el nivell amb la participació de professionals de prestigi, per apostar per la diversificació temàtica i per buscar la internacionalització del format».
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana