Diputaci髇 CS: La Diputaci recolza amb 15 mil euros el treball d'Alcer-Cast鄉ia en l'atenci professionalitzada a persones amb dol鑞cies renals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198348_123675/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 20-07-2021
La Diputaci recolza amb 15 mil euros el treball d'Alcer-Cast鄉ia en l'atenci professionalitzada a persones amb dol鑞cies renals

La Diputaci de Castell ha tancat un acord amb Ascer Cast鄉ia pel qual la corporaci provincial adoptar un paper actiu en la implementaci del pla integral d'atenci a persones amb malalties renals. La col穕aboraci s'ha dotat de 15 mil euros i amb ells s'atendran parcialment les despeses derivades de la contractaci laboral de la ger鑞cia, que es far c鄏rec d'un equip de 10 professionals.

El president de la Diputaci, Jos Mart, ha avalat la renovaci del conveni amb Alcer Cast鄉ia 玴erqu des de fa quaranta anys ve demostrant el seu comprom韘 amb la societat apoderant i donant tot el suport possible a les persones amb malalties renals i a les seues fam韑ies. Aquest recolzament es plasma en la seua implicaci en aspectes com l'atenci psicol騡ica, l'assessoria jur韉ica i laboral o consultes de nutrici i diet鑤ica.

Amb la signatura del conveni de col穕aboraci, en la que han participat el president Mart, la vicepresidenta Patricia Puerta i Juan Manuel Dom閚ech en representaci d'Alcer, es reafirma la voluntat d'ambd髎 organisme de cooperar en un projecte ampli que millore la qualitat de vida de les persones amb dol鑞cies renals. Mart ha recordat que 玠'aquesta bona sintonia sempre han nascut coses bones, referint-se aix a la reivindicaci conjunta d'un centre de trasplantaments a Castell: 獺em al鏰t la veu i se'ns ha reconegut el dret de comptar amb un equipament d'aquestes caracter韘tiques a la nostra prov韓cia.

Per la seua part, la vicepresidenta ha destacat la import鄋cia de l'exist鑞cia d'entitats com Alcer-Cast鄉ia 玡n el sentit que contribueixen a fer m閟 f郼il la vida dels dem閟 sense demanar res a canvi, nom閟 la satisfacci d'haver ajudat a qui ho necessita.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana