Diputaci髇 CS: La Diputaci de Castell promou l'obertura de sis noves botigues multiservei en municipis en risc de despoblaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198395_123721/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 26-07-2021
La Diputaci de Castell promou l'obertura de sis noves botigues multiservei en municipis en risc de despoblaci

La Diputaci de Castell promour en els pr騲ims mesos la creaci de botigues multiservei en sis municipis de la prov韓cia en risc de despoblaci, que ja disposen del vistiplau de la Junta de Govern per a la concessi de les subvencions, que aconseguiran els 55.000 euros, ajudes que estan destinades a localitats que no compten amb cap punt de venda d'aliments.

"Un dels reptes d'aquesta instituci 閟 estar al costat dels municipis m閟 xicotets, que s髇 els que requereix del suport de la Diputaci per a disposar de serveis b鄐ics", ha assenyalat el president de la instituci provincial, Jos Mart, qui incideix en qu el repte 閟 que tothom tinga garantit l'acc閟 als productes b鄐ics prop de casa".

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi P閞ez, ha explicat per la seua part que amb aquestes subvencions 玠es de la Diputaci fomentem l'exist鑞cia de serveis b鄐ics en tots els racons de la prov韓cia i la generaci d'activitat econ騧ica amb la seua gesti蠡. Les localitats que estrenaran enguany els comer鏾s s髇 Xodos, Olocau del Rey, la Todolella, A韓, Ares del Maestrat i l'Alc鷇ia de Veo. Tots ells coincideixen que tenen una poblaci inferior a 200 habitants.

L'import de la subvenci s'haur de destinar a obres de condicionament del local en el qual se situar la botiga i l'equipament necessari per a posar-la en marxa.

P閞ez ha recordat que 玪'obertura d'aquests establiments va d'acord amb la nostra filosofia de govern d'incrementar la quantitat i la qualitat dels serveis que es presten a l'interior per a afrontar el repte demogr鄁ic. 玈ense serveis no hi ha futur en el m髇 rural, ha finalitzat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana