Diputaci髇 CS: La Diputaci inverteix prop de 475.000 euros a Forcall per a ampliar serveis i lluitar contra la despoblaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198448_123767/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198448_123767/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 03-08-2021
La Diputaci inverteix prop de 475.000 euros a Forcall per a ampliar serveis i lluitar contra la despoblaci

La vicepresidenta de la Diputaci, Patricia Puerta, ha destacat que la corporaci provincial invertir enguany a Forcall 473.620 euros a trav閟 de diferents subvencions, fons i programes, dels quals 29.287 euros estan relacionats amb pol韙iques de Benestar Social. Aix ho ha manifestat en el transcurs de la visita que ha realitzat a la localitat, en la qual ha sigut rebuda per l'alcalde, Santi P閞ez, al costat del qual ha realitzat un recorregut per diferents infraestructures municipals de car郼ter social, que compten amb el suport de fons procedents de la Diputaci. Tots dos han tingut l'ocasi de saludar a professionals i usuaris del Club de la Tercera Edat, el Servei de Promoci de l'Autonomia Personal i la Unitat de Conciliaci Familiar. Tamb s'han dirigit fins a la resid鑞cia de majors per a contemplar les obres d'ampliaci i millora empreses per l'Ajuntament.

Puerta s'ha referit "a l'important esfor que realitza la Diputaci Provincial per a afrontar el repte demogr鄁ic i mantindre poblaci en el territori, una aspiraci que necess鄏iament passa per l'exist鑞cia de serveis que permeten que les fam韑ies romanguen als pobles desenvolupant el seu projecte vital". En aquest sentit, ha assenyalat que "閟 important tindre ben atesos als nostres majors", per tamb ha posat de manifest la necessitat de "continuar apostant per les Unitats de Conciliaci Familiar, perqu les parelles puguen treballar i tindre degudament atesos als seus fills i filles".

Es d髇a la circumst鄋cia que durant el present curs s'ha obert la Unitat de Conciliaci Familiar de Forcall, que at閚 nou xiquets i xiquetes i 閟 una de les sis aprovades per al present curs. En aquests moments existeixen 21 unitats d'aquestes caracter韘tiques impulsades per la Diputaci en el territori de la prov韓cia de Castell.

Villores

Pr鑦iament a l'arribada a Forcall, la vicepresidenta Puerta ha realitzat una visita de cortesia a Villores, on ha sigut rebuda per l'alcalde Iv醤 Guimer. Es tracta d'una localitat que compta amb 39 persones censades, que en 2021 rep de la Diputaci 144.519 euros, dels quals 9.618 euros tenen relaci amb pol韙iques d'韓dole social.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana