Diputaci髇 CS: El PPCS exigeix a la Diputaci ajudes per la pedra despr閟 de 3 anys d'espera per a cobrar del Consell per temporals en 2018 i 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198488_123798/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198488_123798/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 04-08-2021
El PPCS exigeix a la Diputaci ajudes per la pedra despr閟 de 3 anys d'espera per a cobrar del Consell per temporals en 2018 i 2019

El Partit Popular de Castell reclamar a la Diputaci Provincial les ajudes que permeten pal穕iar els danys causats per la pedra registrada aquest passat dissabte i les p鑢dues del qual es calculen en huit milions d'euros segons La Va unir. 揕'agricultura torna a ser diana i pateix les conseqncies d'un episodi climatol騡ic que exigeix de la Diputaci la inversi que mitigue els danys. 蓅 un desastre absolut que mereix una resposta immediata i no esperar tres anys com ha ocorregut amb els episodis registrats en 2018 i 2019, que el Consell ha resolt ara.
La reivindicaci la planteja la portaveu adjunta del PPCS en la Diputaci, M 羘geles Pallar閟, qui ahir va visitar un camp de melons d'Alger afectat per la calamarsa de la m del diputat provincial i alcalde de Pen韘cola Andr閟 Mart韓ez. 撋s un drama al qual no podem donar l'esquena. Urgeix una acci diligent que permeta als agricultors recuperar-se dels danys registrats i mitigar les p鑢dues milion鄏ies que s髇 el manteniment de milers de fam韑ies de la nostra prov韓cia.
Pallar閟 i Mart韓ez s'han comprom閟 a exercir d'altaveu de les demandes dels agricultors i reclamar els fons que eviten la ru飊a dels afectats. 揝om ac per a ajudar a les fam韑ies de la nostra prov韓cia i garantir la riquesa que atresora aquesta terra d'oportunitats. I d'igual manera que continuem lluitant per defensar la pesca, amena鏰da per una retallada de dies de faena, i la citricultura, tenallada pel 'cotonet', exigim ara focus per als agricultors que han vist com l'esfor i el sacrifici de mesos acabava danyat per aquesta cat鄐trofe.
Des del PPCS, ha assenyalat Pallar閟, 揷ontinuarem exercint d'altaveu del sector primari, el que empra milers de fam韑ies i 閟 sin騨im de manteniment i oportunitats per a la prov韓cia. Amb 42.500 fam韑ies en atur, segons l'鷏tima Enquesta de Poblaci Activa (EPA), i 1.649 ve飊s afectats per un Expedient de Regulaci Temporal d'Ocupaci (ERTO), 撻s urgent actuar i no esperar tres anys a cobrar.
Perqu, tal com ha indicat la portaveu adjunta del PPCS en Diputaci, aquest 27 de juliol el Consell publicava l'aprovaci de les bases i concessi directa per a pal穕iar els danys produ飔s per les pluges de novembre de 2018, aix com per les inundacions d'abril de 2019. 揟ot un exemple de celeritat per als qui van patir danys dram鄑ics, ha lamentat Pallar閟.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana