Diputaci髇 CS: La Diputaci de Castell renova la seua condici de principal mecenes del MACVAC de Vilafam閟 i anuncia la licitaci de les obres d'ampliaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198499_123808/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 05-08-2021
La Diputaci de Castell renova la seua condici de principal mecenes del MACVAC de Vilafam閟 i anuncia la licitaci de les obres d'ampliaci

La Diputaci de Castell proveir el Museu d'Art Contemporani de Vilafam閟 amb 90 mil euros 玴er a seguir completant el seu cam cap a l'excel穕鑞cia. La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha avalat la inversi provincial 玴erqu parlem d'un dels espais culturals m閟 importants de tota Espanya, en comptar entre la seua col穕ecci amb obres de valor incalculable signades per artistes de renom que van des d'Antoni T鄍ies fins a Joan Mir.

L'aportaci es regular a trav閟 d'un conveni que far de la corporaci provincial, un any m閟, en el principal mecenes de la instituci muse韘tica. Segons consta en el document, pendent de signatura, la Diputaci de Castell es far c鄏rec del manteniment i conservaci del Palau del Batlle, la construcci d'origen medieval que acull el MACVAC des de la d鑓ada dels 70.

La implicaci de l'equip de govern de Jos Mart, per, no nom閟 es veu reflectida en aquest suport econ騧ic que es renova anualment. La titular de Cultura ha confirmat que la Diputaci traur a licitaci en els pr騲ims mesos els treballs d'ampliaci del Museu, que sumar 346 metres quadrats 鷗ils en incorporar al recinte l'actual Casa Abadia. La inversi s'ha quantificat en 232 mil euros i servir per a descongestionar el Palau del Batlle.

獿a major part del finan鏰ment es concentrar a refor鏰r l'estructura de l'edifici i a adaptar l'interior a les noves funcionalitats que acollir en un futur, com una nova 鄏ea pedag騡ica per a xiquetes i xiquets, i a les normatives vigents en accessibilitat i prevenci d'incendis, ha avan鏰t Sanz.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana