Diputaci髇 CS: La Diputaci de Castell garanteix amb 22 mil euros el transport de l'alumnat amb discapacitat de 'El Rinconet'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199100_124376/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 14-11-2021
La Diputaci de Castell garanteix amb 22 mil euros el transport de l'alumnat amb discapacitat de 'El Rinconet'

La Diputaci de Castell ha donat el seu vistiplau el conveni de col穕aboraci amb l'associaci 'Granja-Hogar El Rinconet', la Fundaci Caixa Castell, Cocemfe i l'Ajuntament de Vilafam閟 per al manteniment del servei de transport adaptat de l'alumnat del centre d'atenci de persones amb discapacitat 'El Rinconet' de Vilafam閟. El president Jos Mart ha donat validesa amb la seua firma a l'acord, pel qual la corporaci proveir a l'entitat amb 22 mil euros per a aquesta fi.

El president de la Diputaci ha explicat que la naturalesa d'aquest conveni s la pr騪ia del que s'espera d'una instituci p鷅lica progressista, la d'estendre la m a les persones m閟 vulnerables per a promoure les seues capacitats i transformar amb aix la societat. Del conveni es despr閚 que totes les parts implicades aportaran la seua part per a garantir i facilitar a l'alumnat de la Granja-Hogar el transport des de les seues localitats d'origen fins al mateix empla鏰ment del centre. El servei donar cobertura a residents en Almassora, Borriol, Castell, la Pobla Tornesa, Vilafam閟 i Vila-real.

Per la seua part, la vicepresidenta i titular de l'鄏ea de Benestar Social, Patricia Puerta, 玜ssegurar l'assist鑞cia i el transport a centres com 'El Rinconet' quan els seus familiars no poden efectuar-la 閟 indispensable perqu totes i tots els usuaris milloren en qualitat de vida i autonomia personal i, aix 閟, sense dubte, una motivaci per a aquesta Diputaci i per a l'鄏ea de Benestar Social.

Amb la quantitat assignada es finan鏰ran despeses que contribu飐quen al manteniment del servei, com ara els honoraris del personal adscrit al servei, l'aportaci empresarial a la Seguretat Social, el combustible i la reparaci i manteniment de vehicles, entre altres conceptes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana