Diputaci髇 CS: El PPCS demana refor鏰r amb 1,6 milions el programa Castell髇 S閚ior despr閟 del frac鄐 del PSOE amb els viatges de l'Imserso


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199155_124425/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 25-11-2021
El PPCS demana refor鏰r amb 1,6 milions el programa Castell髇 S閚ior despr閟 del frac鄐 del PSOE amb els viatges de l'Imserso

El Partit Popular de Castell ha tornat a exercir d'altaveu dels hotelers de la prov韓cia amb l'objectiu de garantir la inversi que des de Diputaci assegure l'obertura d'establiments enfront del seu tancament. 揌ui, el frac鄐 de la gesti del PSOE al capdavant de les vacances socials de l'Imserso ha provocat el tancament de negocis perqu els qui governen no saben gestionar. 揑 nosaltres volem que les persianes dels nostres hotels estiguen pujades, amb places hoteleres ocupades i amb turistes que consumisquen en els establiments de la nostra prov韓cia. Perqu la seua activitat 閟 riquesa i ocupaci per a Castell髷.
Andr閟 Mart韓ez, diputat provincial del PPCS, ha reclamat novament 搇a inversi que ens fa鏰 l韉ers i permeta reactivar el turisme en el nostre territori. 揕a suspensi dels viatges de l'Imserso fins a la primavera de 2022 閟 un dur colp per al sector que confiava en l'arribada de milers de visitants que generaren ocupaci, riquesa i ocupaci髷. 揗olts ja han anunciat el seu tancament per creiem que hi ha alternatives 鷗ils per a evitar que baixen la persiana.
I 閟 ac on la Diputaci Provincial de Castell t 搖n paper fonamental. 揈ls tornem a reclamar, com ja vam fer el 28 de setembre, 1,6 milions d'euros per a incentivar el programa Castell S鑞ior amb el repte de garantir la subsist鑞cia d'un sector durament castigat durant la pand鑝ia, tal com els propis hotelers, a trav閟 de Ashotur i Altur-Hosbec, ens han transm閟.
Per a Mart韓ez, 搕enim en el programa Castell S鑞ior una experi鑞cia d'鑨it que fracassades les 30.000 places del programa de vacances de l'Imserso que corresponen a Castell 閟 necessari recuperar. En aquest sentit, 搕ornem a reclamar a PSOE i Comprom韘 que aprofiten l'her鑞cia econ騧ica rebuda de mans del PP per a mantindre pujades les persianes dels nostres hotels. 揑 que desenvolupen, tal com sol穕icita el sector, el programa Castell S鑞ior. 蓅 moment d'analitzar de la m dels professionals les oportunitats que aquest pla dissenyat pel Govern del PP ofereix, i aprofitar totes les opcions que es plantegen en un escenari on l'Imserso ha desaparegut. Hi ha opcions, nom閟 falta voluntat pol韙ica i ganes de treballar, ha considerat el diputat provincial del PPCS.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana