Diputación CS: Burriana acoge el viernes 30 de septiembre el quinto concierto de la gira de grupos y cantantes de la provincia organizada por la Diputación de Castellón


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2022/9/202483_127444/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 28-09-2022
Burriana acoge el viernes 30 de septiembre el quinto concierto de la gira de grupos y cantantes de la provincia organizada por la Diputación de Castellón

La Diputació de Castelló reprén els concerts pel territori, amb motiu del seu 200 aniversari, amb una nova cita a Borriana aquest divendres 30 de setembre. Després d'arrancar a Argelita el 29 de juliol, la gira de concerts de grups i cantants de la província, organitzada per l'àrea de Joventut de la Diputació de Castelló, arriba a Borriana, on actuaran de manera gratuïta Patxi Ojana, Anora Kito, Blackfang i Puk2.

La cita serà al Port de Borriana i començarà a les 19.00 hores de la mà de Patxi Ojana. Després d'ella pujaran a l'escenari Anora Kito (19.45 h), Blackfang (20.30 h) i Puk 2 (21.15 hores).

Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la província. Cadascun d'ells compta amb quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castelló. Cal destacar que tots els concerts són d'accés gratuït.

Després de Borriana, la gira seguirà el seu rumb el dissabte 1 d'octubre a Sant Joan de Moró. En aqueixa ocasió pujaran a l'escenari Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Toys.

El cicle de concerts acabarà a Soneja el 8 d'octubre amb les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana