Diputaci髇 CS: Samuel Falomir reprocha en el PP de Maz髇 su falta de inversi髇 en el sector cer醡ico


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/214148_135215/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 27-09-2023
Samuel Falomir reprocha en el PP de Maz髇 su falta de inversi髇 en el sector cer醡ico

El portaveu socialista a la Diputaci de Castell, Samuel Falomir, va criticar al president de la Generalitat, Carlos Maz髇, per haver 'perdonat' 350 milions d'euros a les rendes riques mentre destina solament 15 milions a salvaguardar el sector cer鄊ic. Falomir considera que el govern de Maz髇 mostra la seua prefer鑞cia pels m閟 adinerats i no per la majoria de la poblaci.

Falomir afirma que el Consell de PP i Vox es burla del sector cer鄊ic amb unes ajudes insuficients que solament representen el 15% de les convocades pel president Ximo Puig. Segons el portaveu socialista, ja no queden m閟 que paraules buides i promeses incomplides per a protegir aquest sector tan important per a l'economia de la Comunitat Valenciana.

A m閟, el partit exigir que les ajudes es mantinguen en els pr騲ims pressupostos del govern de Maz髇 i no es vegen afectades per retallades per equilibrar els comptes despr閟 de la hist騬ica reducci d'impostos al 0,5% per a les persones adinerades a la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, Falomir urgeix a la presidenta de la Diputaci, Marta Barrachina, a convocar de manera immediata la taula 'Salvem la Cer鄊ica', creada en la passada legislatura, per a fer seguiment de les ajudes i pressionar perqu s'amplien i arriben a les empreses el m閟 r鄍id possible. El portaveu socialista lamenta que la Diputaci haja ignorat assumptes greus com el tancament de Marie Claire a Vilafranca i demana que es treballe en pro del futur del sector cer鄊ic.

Pel que fa a les declaracions de Barrachina sobre la situaci econ騧ica delicada de la Diputaci, Falomir def閚 la gesti econ騧ica anterior i aconsella a la presidenta que deixe de seguir al seu l韉er Feij髈 i de costat la mentida. Segons el portaveu socialista, els comptes de la instituci provincial estan sanejades i l'鷑ic partit que la va deixar en fallida va ser el Partit Popular. Falomir recorda que en assumir el govern en 2019, es van trobar amb la intervenci de la Diputaci per part del Ministeri d'Hisenda i la imposici d'un estricte Pla Econ騧ic Financer que va ofegar la gesti del president Mart durant la primera meitat de la legislatura.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana