Diputación CS: Marta Barrachina reforça la seua col·laboració amb Labora per incentivar l'ocupació a la província


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219040_138341/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 09-12-2023
Marta Barrachina reforça la seua col·laboració amb Labora per incentivar l'ocupació a la província

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha traçat noves línies de col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana (Labora) amb l'objectiu d'impulsar accions que fomenten l'ocupació i l'activitat econòmica en els 135 municipis de la província.

Amb aquests reptes, la màxima representant de la institució provincial s'ha reunit amb la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Marisa Mezquita. Així, en la trobada que ha tingut lloc al palau provincial també han estat presents la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló i responsable de l'àrea Econòmica, María Ángeles Pallarés, així com el diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés.

'En aquesta primera trobada hem estudiat fórmules de col·laboració que generen iniciatives per potenciar l'ocupació a la província de Castelló', ha manifestat Marta Barrachina. La primera presidenta de la Diputació Provincial de Castelló ha explicat que el propòsit d'aquesta trobada resideix en planificar, de forma conjunta, propostes que 'generen ocupació estable i de qualitat, fomentar el desenvolupament empresarial i propiciar les condicions òptimes per a la creació d'ocupació a Castelló. I, amb això, estimular economia en tot el nostre territori', ha indicat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló.

En aquest sentit, Marta Barrachina ha assegurat que 'des que vam iniciar el mandat, l'objectiu principal de l'equip de govern que tinc l'honor de presidir ha estat sempre el mateix, donar les màximes oportunitats als 135 municipis que conformen la nostra província'.

La presidenta de la Diputació ha manifestat 'la forta vocació que té la institució provincial per generar les eines necessàries que possibiliten als desocupats de la província trobar un treball'. En aquest sentit, ha posat en valor el treball que està realitzant Marisa Mezquita al capdavant del Labora, així com la seua implicació i compromís per incentivar l'ocupació a la província de Castelló.

'Hem d'anar junts perquè les nostres comarques experimenten un important creixement econòmic', ha declarat Marta Barrachina.

Finalment, la màxima representant de la Diputació ha manifestat que 'des de la institució provincial seguirem sent l'amplificador dels nostres veïns perquè les oportunitats arriben a la nostra província, perquè comptar amb un treball digne és indispensable per a poder construir un projecte de vida digne a Castelló'.

En aquest sentit, la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha destacat que 'estem fent una forta aposta per l'ocupació i per millorar-ne la qualitat a tota la província, i per això és fonamental la col·laboració amb Labora'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana