Diputación CS: La Fira de Nadal de la Diputació de Castelló promou la gastronomia local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219041_138342/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-12-2023
La Fira de Nadal de la Diputació de Castelló promou la gastronomia local

'Hem de ser els millors ambaixadors de la gastronomia de Castelló i la Fira de Nadal de la Diputació és un exemple d'això'. Així s'ha expressat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, durant la seva visita a la Fira de Nadal Castelló Ruta de Sabor que aquest divendres 8 de desembre ha obert les seves portes a la plaça Huerto Sogueros.

'Apostem perquè en aquestes dates entrañables de Nadal es consumeixi producte de proximitat i de qualitat com el que engloba la marca Castelló Ruta de Sabor', ha afirmat la presidenta Marta Barrachina, qui, juntament amb el vicepresident i responsable de l'àrea Turística, Andrés Martínez, ha visitat cadascun dels expositors.

Aquest aparador gastronòmic de Castelló instal·lat a la plaça Huerto Sogueros acull fins al pròxim diumenge 10 els sabors més típics d'aquesta època a la província amb productes de proximitat i de gran qualitat com l'oli d'oliva, la tòfona, licors, melmelades, embotits o dolços. Així mateix, la programació contempla presentacions de productes i tres showcooking que ofereixen els tres restaurants amb Estrela Michelin de la província.

Les empreses participants en aquesta edició són Radixnostra, La Posteta, Licores Artesanos de Burriana, Mas de Rander, Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert, Productes Geysel, Bolissim, Fruits de la Terra, Croquellanas, Molí La Barona, Cooperativa de Viver, Licora, Olis Lo Canetà, Besalduch Valls, Finca Varona La Vella, Barón d'Alba, Mar Negre, Turrones Barberá i La Somniada.

El mercat romandrà obert el divendres 8 i dissabte 9 de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 22.00 hores, mentre que el diumenge 10 l'horari serà de 10.00 a 15.00 hores. 'La celebració d'una nova edició d'aquesta fira forma part de la nostra aposta pels productes de la nostra terra. El turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana