Diputación CS: La Diputació de Castelló reafirma el seu compromís amb el 10K de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223359_141211/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 21-02-2024
La Diputació de Castelló reafirma el seu compromís amb el 10K de Castelló

La Diputació de Castelló reafirma el seu suport al gran esdeveniment de running de la província, Marató bp Castelló, que compleix catorze edicions i 10K FACSA Castelló, que compleix onze el pròxim diumenge 25 de febrer.

Ambdues curses, que compten, un any més amb l'etiqueta Road Race Label de World Athletics com a símbol de la seua qualitat, atreuran a Castelló a més de 3.200 corredors en un dia festiu per als esportistes i per als aficionats.

El diputat provincial d'Esports, Iván Sánchez, i el director de les curses, Juanma Medina, han ratificat un acord que enalteix la província com un lloc idoni per practicar esport i on desenvolupar esdeveniments esportius d'aquesta magnitud.

La Marató bp Castelló, 'no és només una competició, és un testimoni dels nostres valors compartits i del compromís amb l'excel·lència esportiva'. El diputat provincial ha destacat l'esforç, superació, preparació, orgull, rendiment i treball que representa aquest esdeveniment.

Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló són curses reconegudes pel seu tracte al corredor i pel seu circuit ràpid, atractiu per als atletes que desitgen superar les seues marques. L'alta participació en ambdues distàncies i l'ambient festiu fan d'aquest esdeveniment un fet important en el calendari esportiu de la província.

La Diputació de Castelló col·labora activament per posicionar Marató bp Castelló en l'elit de l'atletisme amb l'obtenció de la World Athletics Road Race Label 2024. Aquesta prova és coorganitzada pel Club d'Atletisme Running Castelló i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Castelló.

La província es prepara per rebre corredors nacionals i internacionals en un esdeveniment esportiu que destaca per la seua qualitat i per l'impacte positiu en la marca turística de Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana