Diputación CS: La Diputació de Castelló reforçarà el seu suport a la tauromàquia amb dues corregudes de jònecs a la Fira de la Magdalena 2024


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223452_141272/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 23-02-2024
La Diputació de Castelló reforçarà el seu suport a la tauromàquia amb dues corregudes de jònecs a la Fira de la Magdalena 2024

La Diputació Provincial de Castelló ha reforçat el seu suport a la tauromàquia castellonenca en organitzar dues novillades sense picadors en la Fira de la Magdalena 2024.

El Consell Plenari de l'Organisme Autònom Local de l'Escola Taurina de la Diputació de Castelló ha aprovat en sessió ordinària l'expedient de contractació de 13 llocs de novells en la Fira de la Magdalena. El diputat responsable de l'Escola Taurina, David Vicente, ha destacat la naturalesa d'aquestes jornades taurines que 'posem a disposició dels amants dels bous i que ens permeten donar a conèixer la nostra escola, fomentar la tradició taurina i apropar el món del bou als més petits'.

Per això, tal com ha explicat David Vicente, dins dels vuit festes que conformen el cartell taurí 's'han organitzat dues novillades sense picadors, una el dimarts 5 i, l'altra, el dimecres 6 de març'. Totes dues començaran a les 17:00 hores a la plaça de Bous de Castelló i en elles participaran tant alumnes de l'Escola Taurina de Castelló, com alumnes d'altres centres docents 'designats mitjançant acords d'intercanvi amb altres escoles, en la Fira Taurina de la Magdalena 2023', ha comentat el diputat provincial.

En aquest sentit, David Vicente ha volgut manifestar 'el compromís de l'equip de govern que presideix Marta Barrachina amb les nostres tradicions, la nostra cultura, que té en la província un destí turístic i punt de trobada dels aficionats a la tauromàquia, que fins i tot es desplacen des de províncies veïnes a l reclam de el que la Fira de la Magdalena ofereix'.

El diputat provincial ha destacat 'la important labor que estan fent tant els alumnes, com els professors de l'Escola Taurina', i ha agraït 'el seu compromís, i implicació'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana