Diputación CS: Nou centre hospitalari a Castelló rebut amb aplaudiments pel Partit Popular


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/226896_143802/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 01-05-2024
Nou centre hospitalari a Castelló rebut amb aplaudiments pel Partit Popular

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha aplaudit l'anunci del pla funcional del nou Hospital General de Castelló, destacant que respon a les necessitats reals de les famílies de la província.

Barrachina va celebrar el canvi que, segons ella, ha arribat amb el president Carlos Mazón, qui ha demostrat una política eficaç que construeix infraestructures necessàries per a la província.

El nou centre hospitalari, planificat a deu anys i amb un pressupost de 507 milions d'euros, ha estat qualificat per la líder popular com un projecte històric que neix de la col·laboració amb els professionals de la salut.

La presidenta del PPCS va destacar l'aposta del Consell per una sanitat de qualitat i eficient, ressaltant les millores previstes en l'àrea quirúrgica, les sales d'intervencionisme i les habitacions individuals de l'Hospital General.

Per al Partit Popular, aquest nou centre hospitalari representa la recuperació dels recursos sanitaris que van ser desmantellats a la província i promet complir amb les demandes dels ciutadans en matèria de salut i benestar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana