Diputación CS: La Diputació posa en valor el sector agroalimentari de la província amb una nova edició dels premis AOVE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227224_144036/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 08-05-2024
La Diputació posa en valor el sector agroalimentari de la província amb una nova edició dels premis AOVE

La Diputació Provincial de Castelló, en el seu continu impuls al sector agroalimentari de la província, ha convocat, junt a la Fundació Intercoop, una nova edició del premi a la qualitat dels Olis d'Oliva Verge Extra (AOVE) corresponents a la campanya 2023-2024.

La present edició premiarà als millors olis de la província en diferents categories, incloent AOVE fruitat verd amarg, AOVE fruitat dolç, AOVE ecològic, i AOVE monovarietal de varietat autòctona de Castelló.

A més, aquesta tercera edició inclourà un premi per a restaurants, que reconeixerà al restaurant més implicat en la utilització i difusió d'AOVE de la província.

Les empreses oleïcoles de Castelló podran participar en el concurs presentant mostres que compleixin amb els requisits i procediments establerts en les bases de la convocatòria.

El termini per a la inscripció de les mostres és gratuït i es troba obert per a totes les empreses amb seu a la província de Castelló. La Diputació destaca l'alta qualitat i excel·lència de l'Oliva Verge Extra produït a la regió.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana