Diputación CS: Ampliació de la plataforma Solconcer per fomentar el coneixement tècnic sobre solucions constructives ceràmiques


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229115_145361/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 11-06-2024
Ampliació de la plataforma Solconcer per fomentar el coneixement tècnic sobre solucions constructives ceràmiques

La Diputació Provincial de Castelló i l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) han ampliat l'eina Solconcer per fomentar el coneixement tècnic sobre solucions constructives ceràmiques.

El projecte impulsar una nova plataforma de contingut tècnic dirigida a prescriptors que busca reunir en un únic espai tot el coneixement sobre sistemes ceràmics per potenciar el seu ús en l'edificació i l'espai urbà.

Solconcer, que fins ara era una eina avaluadora de solucions constructives amb diferents materials de revestiment, s'ha convertit en un espai on trobar informació tècnica de qualitat relacionada amb productes i sistemes constructius ceràmics.

Amb aquesta plataforma es pretén donar a conèixer a prescriptors i professionals de la construcció totes les possibilitats que el material ceràmic ofereix en la seva utilització com a part de nombroses solucions constructives.

A més, es busca oferir inspiració al col·lectiu de professionals usuariossal mostrant projectes construïts on el material ceràmic té un paper protagonista, així com les propostes presentades en concursos d'arquitectura com el CRU, Concurs Ceràmic de Regeneració Urbana recolzat per la Diputació de Castelló.

El projecte Solconcer, recolzat per la Diputació de Castelló, busca fomentar l'ús del producte ceràmic castellonenc i promocionar la ceràmica com a element constructiu.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana