Diputación CS: El Consorci Provincial de Bombers de Castelló refuerza su plantilla con nuevas convocatorias de empleo


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229296_145484/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 13-06-2024
El Consorci Provincial de Bombers de Castelló refuerza su plantilla con nuevas convocatorias de empleo

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló activa el reforç de la plantilla de personal amb la publicació de la data d'examen de diverses convocatòries i l'addició de 4 places de bomber conductor.

El Butlletí Oficial de la Provincial (BOP) d'este dijous 13 de juny ha publicat la llista definitiva d'admesos així com la publicació del tribunal qualificador i la data del primer examen per a tres convocatòries d'ocupació pública per a formar part de la plantilla de personal del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

'La implementació, com més prompte millor, de la plantilla de personal del Consorci Provincial de Bombers, permetrà cobrir llocs vacants estructurals i facilitarà de manera notable l'estabilitat i el funcionament del cos de bombers', ha expressat la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina.

Quant a les convocatòries publicades este dijous en el BOP, fan referència a una plaça d'Oficial de Prevenció de Riscos Laborals, una plaça de Planificació i Protecció Civil, i una plaça d'Oficial de Manteniment i Logística.

Així mateix, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat l'addició de quatre places de bomber conductor vacants en plantilla i incloses en l'Oferta d'Ocupació Pública 2024.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana