Els Ports: El Centre de Dia de Morella compleix 10 anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187775_114581/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187775_114581/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187775_114581/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 13-08-2019
El Centre de Dia de Morella compleix 10 anys

El Centre de Dia de Morella compleix 10 anys i ho ha celebrat avui amb una gran festa amb els usuaris i usuries i les seues famlies. Aquesta ha sigut una de les activitats de commemoraci de laniversari que tindr ms actes durant lany amb la collaboraci daltres centres de la comarca dels Ports. Aix, en la festa davui ha participat, tamb, la Rondalla de Morella.
Cal recordar que actualment aquest centre compta amb 25 places de persones a servei complet i 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles, les quals estan totes cobertes durant tot lany. A ms, tamb hi ha altres serveis com de fisioterpia, logopdia i el taller de memria, aix com es porta el menjar a les cases dalgunes persones.
La regidora de Benestar Social, Promoci de la Salut i Gent Gran, Mal Blasco, ha destacat que el Centre de Dia de Morella ofereix un servei molt important a la gent major, amb persones professionals per a atendre a les persones de la millor manera. Ledil ha explicat que durant estos 10 anys sha anat millorant el servei i les installacions sempre pensant en les persones i el seu benestar. Mal ha comentat que s una alegria poder celebrar estos 10 anys del Centre de Dia amb les famlies de les persones usuries i veure com aquest servei els fa la vida ms fcil. Finalment, ha recordat que en collaboraci amb la Fundaci la Caixa hem adquirit una nova furgoneta adaptada per al centre que no tardar a arribar i posar-se en marxa.
Tamb cal explicar que el Centre de Dia ha adquirit una nova furgoneta adaptada amb la collaboraci de la Fundaci La Caixa i est previst que en les prximes setmanes sincorpore a aquest servei. Amb aquesta es facilita laccs de les persones de tota la comarca al Centre de Dia per a utilitzar els diferents serveis que sofereixen.
Millora del Centre de Dia
El Centre de Dia de Morella ha millorat les seues installacions durant els ltims mesos. Aix, lactuaci ha consistit a millorar el paviment amb caracterstiques antilliscants i en el canvi de les finestres per a millorar lallament de ledifici sobretot per a la temporada dhivern.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana