Els Ports: Morella oferir el servei dajuda a domicili per a persones dependents a travs del Centre de Dia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188483_115178/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188483_115178/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 11-09-2019
Morella oferir el servei dajuda a domicili per a persones dependents a travs del Centre de Dia

Lajuntament de Morella oferir el servei dajuda a domicili per a persones dependents a travs del Centre de Dia. Es tracta dun nou servei necessari a causa de la gran demanda de gent valorada a la comarca per les treballadores socials de la Mancomunitat Els Ports. Cal destacar que el Centre de Dia de Morella fa temps que est homologat per a desenvolupar aquest servei i ara es posa en funcionament, ja que en els prxims dies fins a tres famlies rebran aquesta ajuda.
La regidora de Benestar Social i Promoci de la Salut, Mal Blasco, ha destacat que amb aquestes ajudes a domicili per a persones dependents, la llei de dependncia arriba directament a les famlies desprs de molts anys de reivindicaci. Ledil ha explicat que lajuntament de Morella sempre ha apostat per millorar el benestar de les famlies daquesta zona, prova daix s que el Centre de Dia que ofereix diferents serveis per a millorar la qualitat de vida de les persones. Mal ha assenyalat que durant els prxims dies el servei ja es donar a tres famlies i sampliar a causa de la demanda que hi ha. Tamb ha remarcat que sha creat una borsa de treball per a buscar gent que realitze les diferents tasques que comporta lampliaci del servei.
El servei dajuda a domicili per a persones dependents ja existia a Morella i la comarca dels Ports a travs duna empresa privada. Aix, a causa de la demanda daquest servei, a partir dara soferir tamb a travs del Centre de Dia de Morella. Tamb cal explicar que les valoracions de les persones shan agilitzat amb les treballadores de la Mancomunitat Els Ports.
Ple Ordinari de setembre
Dem a la vesprada se celebra el Ple Ordinari del mes de setembre a Morella a les 20.00 hores. Aix, el primer punt de lordre del dia de lrea dhisenda s la dissoluci de la Fundaci Sexennis. A ms, laprovaci dels encrrecs a CISE. Lrea de planificaci i millora de la ciutat ha daprovar diferents comptes justificatius de les subvencions de lrea de Regeneraci i Renovaci Urbana (ARRU). Lrea de seguretat, convivncia i civisme ha de nomenar als representants del Fons Valenci de la Solidaritat i de la Xarxa de Biodiversitat. Lrea deducaci, cultura i esport presentar linforme per a la millora de la programaci de festes. Lrea de desenvolupament econmic, adhesi a camins de dinosaures i linforme dacords marc per a contractacions. Finalment, lrea de benestar i drets socials. Linforme del nou servei de prestaci vinculada servei ajuda a domicili.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana