Almenara: L'Ajuntament d'Almenara intentarà recuperar els nínxols buits del cementiri municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188574_115249/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-09-2019
L'Ajuntament d'Almenara intentarà recuperar els nínxols buits del cementiri municipal



El pròxim ple es debatrà la modificació de l'ordenança perquè el consistori puga recuperar-los sempre que les famílies vulguen a canvi de 100 o 150 euros depenent de la ubicació



El ple de l'Ajuntament d'Almenara previst per a dimecres que ve debatrà la proposta de l'equip de govern per a modificar l'ordenança relativa al Cementeri Municipal amb l'objectiu que l'Ajuntament d'Almenara puga recuperar aquells nínxols buits d'aquest, sempre que vulguen els concessionaris, per a poder ser reutilitzats en el futur. La mesura es proposa perquè malgrat la construcció i ampliació de nínxols realitzada en la zona nova, s'ha detectat que hi ha molts nínxols buits en el cementeri amb concessió en vigor i que podrien utilitzar-se aprofitant l'espai.

Així, sempre que la família que tinga la concessió dels nínxols vulga, el consistori la recuperarà abonant 100 euros per nínxol per als situats en la primera i quarta fila del cementeri, o bé 150 euros per a les files segona i tercera. D'aquesta manera es recuperaran els nínxols que les famílies no vulguen conservar i tornaran a traure's a concessió perquè puguen ser utilitzats en cas de necessitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana