Els Ports: Morella licita els aprofitaments del mont pblic de Vallivana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190423_116821/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 11-11-2019
Morella licita els aprofitaments del mont pblic de Vallivana

Es tracta de subhastes per aprofitar les pastures, les trufes i lapicultura en aquest espai pblic
Tamb finalitzen prompte les adjudicacions dels monts Boalar dOrtells, Carrascals, Pereroles i Herbeset


El passat mes de setembre va finalitzar el termini per aprofitar les pastures, trufes i apcola del mont de Vallivana a Morella i van eixir a subhasta, en la qual alguns van quedar deserts. Daquesta manera, ara es renova el perode de subhasta i aprofitar els recursos com les pastures, les trufes i lapicultura daquest espai pblic, s per aix que alguns preus deixida shan rebaixat amb lobjectiu dobtenir adjudicataris i que saprofiten els recursos deste espai pblic tan important.

Lobjectiu daquestes subhastes s adjudicar i continuar aprofitant els recursos del mont de Vallivana. Aix, la subhasta de les trufes a partir 3.400 euros anuals a lala i una capacitat de 20 quilograms i per cinc anys i laprofitament apcola per 510 euros anuals a lala i una capacitat de 300 caixes i per cinc anys. Tamb se subhastar laprofitament apcola del mont de Boalar dOrtells per 120 euros i una capacitat de 60 ruscs per cinc anys. Cal afegit que en els propers dies es publicar al Bullet Oficial Provincial (BOP).

El regidor de Monts i Camins Pblics, Joel Pascual, ha explicat que les adjudicacions dexplotaci dels monts pblics estan a punt de finalitzar i es subhastaran de nou per a aprofitar-les durant els prxims anys. Aix, ledil ha destacat que alguns dels aprofitaments dels recursos del mont de Vallivana es van quedar deserts, de manera que els tornem a traure a subhasta. Joel ha comentat que tamb estan a punt de finalitzar en els monts del Boalar dOrtells, Carracscals, Pereroles i Herbeset.

La resta daprofitaments dels monts pblics a Morella finalitza en els prxims mesos de manera que el mont Carracals t laprofitament de les trufes desert, les pastures finalitzen el 30 de setembre de lany 2021 i la caa al mes dabril del 2020 aproximadament. Les pastures al mont de Pereroles finalitzen el 30 de setembre de 2021 i la caa al mes dabril del 2020 tamb. Finalment, el mont dHerbeset finalitza les pastures el 30 de setembre del 2020 i la caa al mes dabril del mateix any.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana