Els Ports: Morella celebra un nou Consell de la Infncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190512_116902/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 13-11-2019
Morella celebra un nou Consell de la Infncia

Morella celebra un nou Consell de la Infncia aquesta vesprada amb la finalitat descoltar i fer partcips a les xiquetes i xiquets en els temes municipals que els afecten. Daquesta manera, en aquest es decidiran diferents activitats infantils dels propers mesos com el cinema infantil per al Nadal i el Jocambient 2020. A ms, el consell incorporar a la regidora dEducaci Ana Adell i presentar als nous consellers i conselleres.
La regidora de Joventut i Infncia, Judit Garca, ha destacat que el Consell de la Infncia s molt important perqu els xiquets i xiquetes puguen opinar i decidir sobre aquells temes que els afecten. Ledil ha explicat que en aquest es decidiran les activitats per a realitzar durant el Nadal com el cinema i el Jocambient 2020, aix com presentar els nous i noves membres del Consell. Judit ha comentat que tamb sincorporar la regidora Ana Adell, la regidora dEducaci, ja que Educaci i Infncia no recauen en la mateixa regidoria en aquesta legislatura.
El Consell de la Infncia est format per diversos xiquets i xiquetes entre sis i 14 anys, lalcalde de Morella Rhamss Ripolls, la regidora de Joventut i Infncia, Judit Garca, la regidora dEducaci, Ana Adell, la directora i un representant dels mestres del Collegi Mare de Du de Vallivana, i el director de lEscola Infantil. Aquest es reuneix peridicament a Morella per a escoltar i debatre les diferents propostes i millores que els xiquets i xiquetes tenen al voltant de la ciutat. Daquesta manera, es pretn escoltar i posar en valor les seues opinions, aix com involucrar-los en aquells assumptes que els impliquen.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana