Els Ports: Morella engega les llums de Nadal aquesta nit amb una gran festa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191285_117580/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191285_117580/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191285_117580/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 05-12-2019
Morella engega les llums de Nadal aquesta nit amb una gran festa

Morella est preparada per a albergar la gran festa dencesa de les llums de Nadal aquesta vesprada, en la qual sespera una gran participaci. Aquest any la festa est marcada per la crida a morellanes, morellans i visitants per a donar suport a la candidatura de la ciutat a ser la seu de la Fiesta de la luz de Ferrero Rocher i albergar les campanades de Cap dAny de Telecinco en la campanya 30 aos de luz juntos de la marca de bombons.
Aix, Morella espera una elevada participaci en aquest esdeveniment que es repeteix cada any des de lany 2015 quan ja va participar en una acci de Ferrero Rocher. La Perkutada, com cada any, i acompanyada dels Gegants i els Gaiteros de Morella ambientaran aquesta espectacular festa per a donar linici a la temporada del Nadal. Aix, al ritme de la msica sencendran els diferents trams de llum, cedida per Electra Energia, fins a arribar al Pla dels Estudis on tindr lloc el colof final amb un castell de focs. Finalment, se celebrar un sopar de germanor solidari a crrec de lAssociaci dEmpresaris Turstics de Morella i Comarca (ASETMICO).
Lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha destacat que la festa dencesa de les llums de Nadal s molt participativa i enguany volem que ho siga encara ms per a mostrar la illusi que tenim per albergar la Fiesta de la luz i les campanades junt amb Ferrero Rocher i Telecinco. Ledil ha recordat que aquesta s tamb una festa solidria en la qual ASETMICO organitza el sopar solidari en el qual la recaptaci va destinada al Consell Municipal de la Solidaritat. Finalment, Rhamss ha volgut animar a morellanes, morellans i visitants a recrrer els carrers de Morella al ritme de la msica mentre sengeguen els llums de Nadal.
Programaci del cap de setmana a Morella
Morella compta amb una intensa agenda per a aquest cap de setmana. Aix, la festa dencesa dels llums de Nadal comena a les 18.30 hores a la Llotja de lajuntament amb tallers per als xiquets i xiquetes. A partir de les 20.15 hores, els Gegants, Gaiteros i Perkutada eixiran des de Sant Miquel per inaugurar lenllumenat. A continuaci es llanar un castell de focs i en finalitzar, tindr lloc el sopar solidari.
El divendres sis de desembre continuen les activitats a la ciutat amb el concert de Morella Sonora, Do euterpe amb Francesco Mannis, flauta, i Elena Aguilar Gasulla, piano, a les 20.00 hores al Teatre Municipal. A ms, el dissabte 7 de desembre tindr lloc la VII Pujada Vertical al Castell de Morella amb eixida a les 12.00 hores des de lHostal Nou. A la vesprada, concert dorgue dEsther Ciudad, professora dorgue del Conservatori de Terol a les 18.30 hores. Finalment, les activitats del cap de setmana acabaran amb la projecci de la pellcula La espa roja el diumenge vuit de desembre a les 19.00 hores al Teatre Municipal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana