Els Ports: ltima fase de les obres del carrer Alt de Sant Francesc de Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192273_118432/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192273_118432/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-01-2020
ltima fase de les obres del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc de Morella arriben a la seua recta final amb els treballs de formigonat i installaci de les voreres. Aix, en aquesta obra shan millorat les installacions soterrades daigua potable, la xarxa de sanejament i clavegueram i est previst que a finals de febrer estiga tot en servei. Cal recordar que aquesta s la segona fase de lobra global, la qual ara finalitzar amb la collocaci del paviment tant en la calada com en les noves voreres per a circular amb normalitat.
Aquesta actuaci est dins del projecte de lrea de Regeneraci i Rehabilitaci Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputaci de Castell amb un pressupost de 204.420 euros. Aix, en lobra shan millorat les installacions soterrades, aix com la nova calada i les voreres que constitueixen el carrer per a facilitar la circulaci.
Daquesta manera, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que la millora daquest carrer s molt important per a canviar i millorar totes les installacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular. Ledil ha explicat que era necessari canviar les installacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulaci del carrer Alt de Sant Francesc. Joan Carles ha afegit que aquesta segona fase de lobra ha millorat el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana