Els Ports: Morella presentar lexposici nima sexennal el 22 de febrer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193274_119301/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193274_119301/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193274_119301/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 11-02-2020
Morella presentar lexposici nima sexennal el 22 de febrer

Aquesta s una exposici amb les millors fotos del LIV Sexenni repartides pel centre histric de la ciutat.

Lacte de presentaci recorrer les localitzacions de les 25 fotografies
Un total de 15 fotgrafs i fotgrafes mostren la seua visi de la principal festa de Morella.

El dissabte 22 de febrer es realitzar lacte dinauguraci de lexposici nima sexennal. Aquesta s una mostra de fotografies en gran format, repartides en diferents punts del nucli urb de la ciutat, les quals pretenen mostrar la festa ms important de Morella, el Sexenni. Cal explicar que lexposici compta amb 25 fotografies de 15 fotgrafs i fotgrafes, els quals van retratar el LIV Sexenni de lany 2018. Aix, per a lacte inaugural est previst realitzar una cercavila amb els Gaiteros de Morella pel recorregut de les fotografies.
Lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha destacat que aquesta s una mostra de fotografies de lltim Sexenni, la qual pretn posar en valor la nostra festa ms important amb tots els elements que la caracteritzen. Ledil ha explicat que el dia 22 farem un acte inaugural amb el comissari de lexposici, Julio Carb, els fotgrafs i fotgrafes que participen, els Gaiters de Morella i ms sorpreses que estem preparant. Tamb ha afegit que lnima sexennal s una exposici que volem estiga molt de temps en els carrers de la ciutat, de manera que estar un any com a mnim. Finalment, Rhamss ha aprofitat per a animar a totes i tots a vindre a lacte inaugural i disfrutar daquestes magnfiques fotografies que formen part dels carrers de la ciutat.
Les 25 fotografies sn de 15 fotgrafs i fotgrafes que mostren lltim Sexenni ocorregut a lagost de lany 2018. Aix, aquestos sn el Comissari, Julio Carb, junt amb Miguel Agost, Manel Bellver, Paqui Fuster, Miquel Garca-Donas, David Gil, Joan Gil, Jos Ramn Gil, Pepe Girona, Ruben Guillem, Eduardo Manero, Pili Membrado, Santiago Ripolls, Miguel ngel Troncho i Javier Vilar.
Cal recordar que el Sexenni s la festa principal de Morella, la qual se celebra cada sis anys en honor a la Mare de Du de Vallivana. Aix, durant 10 dies les danses i quadres bblics recorren la ciutat amb els carrers engalanats amb guarniments de paper arrissat. Aix, aquesta festa est declarada Festa dInters Turstic Nacional, B dInters Cultural Immaterial i Manifestaci Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial dEspanya.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana