Els Ports: Morella acollir un projecte de la Creu Roja per a fomentar lautonomia de persones amb diversitat funcional


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193342_119367/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 13-02-2020
Morella acollir un projecte de la Creu Roja per a fomentar lautonomia de persones amb diversitat funcional

Morella acollir la iniciativa Assenyalem Els Ports de lAssemblea Comarcal de la Creu Roja Morella-Els Ports per a fomentar lautonomia de persones amb diversitat funcional. Aquest s un taller docupaci sobre camins rurals de la comarca amb la collaboraci de lObra Social la Caixa en el qual participaran al voltant de 10 persones i tindr lloc dos dies a la setmana durant dues hores. Aix, el perode dinscripci est obert fins al 21 de febrer i el taller sallargar des del mes de febrer fins al mes de novembre de lany 2020.
La regidora de Cooperaci i Benestar Social, Mal Blasco, ha destacat que Assenyalem els Ports s un projecte molt important per a fomentar lautonomia de les persones amb diversitat funcional de la nostra comarca, aix com la seua ocupaci, de manera que realitzaran diverses tasques durant el perode de temps daquest taller. Ledil ha explicat que es facilitar el desplaament amb un servei dautobs per apropar a les persones de la comarca que participen i puguen tornar a casa cada dia. Finalment, Mal ha aprofitat per a posar en valor els projectes i tasques de la Creu Roja, la qual tamb necessita persones voluntries per a desenvolupar la seua activitat i animar a totes i tots a informar-se i ajudar en els diferents projectes que porten a terme.
Aquest projecte realitzar tasques dinvestigaci en camins rurals per a la seua posterior senyalitzaci. Aix, es realitzaran rutes senderistes que totes les persones puguen recrrer i gaudir de lesport i la natura daquesta comarca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana