Els Ports: Presenten lEarly Music Morella a Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194093_120019/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194093_120019/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 04-03-2020
Presenten lEarly Music Morella a Castell

Aquest mat la Diputada de Cultura, Ruth Sanz, lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, i el Director de lAcadmia i Festival Internacional de Msica Medieval i Renaixentista Early Music Morella, Carles Magraner, han presentat lEarly Music Morella a lEspai Cultural Obert Les Aules de la Diputaci de Castell. Aix, aquest esdeveniment tindr lloc a Morella des del 17 fins al 23 de juliol i compta amb el suport de la Diputaci per a realitzar la seua novena edici.
Lalcalde de Morella, ha destacat que lEarly Music Morella s un esdeveniment marcat al calendari cultural de la nostra ciutat, ja que combina espais nics de la nostra ciutat amb msica medieval per a transportar-nos a aquesta poca. Rhamss ha explicat que a ms aquest t un important impacte socioeconmic a Morella, ja que durant una setmana lalumnat, professorat i amants de la msica es reuneixen a Morella per a gaudir dels concerts i aprendre en les diferents classes. Finalment, ledil ha aprofitat per a convidar a totes i tots a vindre a Morella a disfrutar de les activitats que alberga lEarly Music Morella des del 17 fins al 23 de juliol.
Cal recordar que lEarly Music Morella destaca per la qualitat dels professors en els cursos que imparteix. Aquestos sn de diferents disciplines i compten amb ms de 100 alumnes. A ms, cadascun dels concerts s un espectacle nic, sobretot lltim, el qual conclou el festival, on participen tots els integrants del curs. Aix, el convent de Sant Francesc, lesglsia Arxiprestal de Santa Maria la Major o lAjuntament sn alguns dels emplaaments que acolliran les activitats de lEarly Music Morella.
III Congs internacional de Med i Ren
A ms, aquest any 2020, Morella albergar tamb el III Conrs internacional de Med i Ren Msica antiga, espais arquitectnics i noves tecnologies des del 6 fins al 9 de maig. Aquest guarda relaci amb lEarly Music Morella i augmentar lactivitat daquest festival durant els mesos previs.
Premi anual de turisme dAsetmico
Cal destacar que aquest any lAssociaci dEmpresaris Turstics de Morella i Comarca han concedit el Premi anual dAsetmico a lEarly Music Morella pel seu impacte socioeconmic a la ciutat. Aquest guard lentregaran durant el dia de la festa daquesta associaci el dia 29 de mar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana