Els Ports: Avancen les obres de la carretera N-232 a Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194329_120227/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194329_120227/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 10-03-2020
Avancen les obres de la carretera N-232 a Morella

Les obres de la carretera nacional N-232 avancen i es preveu que dins del mes dabril tinga lloc una de les operacions ms complexes daquesta, com s la installaci de les bigues dels viaductes que travessen el Port de Querol. Daquesta manera, aquest mat lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, ha mantingut una reuni amb tcnics daquesta infraestructura, en la qual sha informat que a principis del mes dabril siniciar esta operaci i les afeccions que pot tindre en el trnsit.
Aix, el 25 de mar hi haur una reuni amb la direcci de lobra i responsables del Ministeri de Foment, en la qual es concretar el calendari dactuaci daquesta fase de les obres. Est previst que aquestos treballs duren entre 5 i 6 mesos. A ms, durant les prximes setmanes es muntar el llana-bigues en la part baixa del Port de Querol. Aquesta s una gran infraestructura que permet collocar les grans bigues de formig que componen els viaductes de la nova carretera N-232.
Rhamss ha destacat que la installaci de les bigues dels viaductes ser una fita important de lobra i el que volem, tant des de lajuntament com dels responsables de Foment i de lobra, s que la installaci es puga realitzar de la forma ms gil i, a la vegada, puga tindre la menor afecci al trnsit. Ledil ha explicat que aquestos treballs est previst que duren entre 5 i 6 mesos i els talls seran en dies puntuals durant uns minuts. Rhamss ha comentat que el 25 de mar ens tornarem a reunir amb tcnics i responsables de lobra per a concretar el calendari daquesta fase, aix com lafecci dels talls en el trnsit per afectar mnimament al desplaament per lN-232 i ninformarem puntualment als vens, venes i empreses de transport. Finalment, ha volgut agrair la coordinaci collaboraci que tenim per a continuar amb aquesta obra que millorar la comunicaci amb Morella i la comarca dels Ports.
Cal recordar que aquesta obra es va iniciar al mes de juny de lany 2017 i ja shan realitzat diferents infraestructures entre les quals destaca el tnel. La calada daquest va tindre lloc durant el maig de lany 2019 com un pas molt important daquesta carretera. Aix, aquest projecte de millora de lN-232 compta amb una inversi de 42.384.566,57 euros, dels quals 2.156.176,04 euros estan destinats a les actuacions de protecci ambiental daquest projecte.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana